Izvor: Happy BSC
16.08.2021 u 18:05
0

PAVAO NAŠAO DEVOJKU? Da li se najveći zavodnik PAROVA 8 konačno skrasio? (foto)

Pavao Vladilo, bivši učesnik Parova je bio najveći zavodnik u sezoni 8. Mnoge devojke, žene je zaveo, ali ostao dostojanstven i nije se upuštao u ozbiljnije veze. Samo je kako bi mladi rekli imao „šemu“.

Ono što je intrigantno svima je da i nakon rijalitja ne objavljuje u javnosti svoj ljubavni život. Priznao je da još uvek voli bivšu ženu, mnogo je propatio za njom, ali se nisu pomirili.

VAŽNO:

MALI: Država isplatila minimalac za 66.000 radnika u turizmu

SVE O TREĆOJ DOZI VAKCINE: Evo ko sve može da se vakciniše od sutra!

NEMAČKA POZDRAVLJA VUČIĆEVU INICIJATIVU: Nemci su podržali „Otvoreni Balkan“

Vakcine Fajzer i Biontek stigle u Srbiju

STEVAN ĐOKIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Moramo se više baviti omladinom, deca se moraju podići na pravi način!

Ono što je nama zapalo za oko je devojka iz teretane koju je on postavio na društvenu mrežu instagram. Identitet devojke nije poznat, ali s obzirom da je samo nju izdvojio, ostaje sumnja da je to izabranica njegovog srca.

Detalji na Happy BSC portalu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter