Izvor:
14.09.2016 u 14:38
0

PEVAČICA SE RAZOTKRILA: Slađana Petrušić ulazi u petu sezonu „PAROVA“?! (FOTO)

Hrvatska pevačica Slađana Petrušić nije se dugo pojavljivala na tv ekranima nakon što je diskvalifikovana iz rijaliti programa "Parovi". Ona se u potpunosti posvetila nastupima i treniranju što se i vidi po njenom savršenom izgledu.

Naime, učesnica "Parova" postavila je fotografiju na Facebook kojom je zaintrigirala fanove i pratioce, a to je u stvari opis "Uskoro me opet budete gledali na malim/velikim ekranima".Slađari su odmah pitali da li se radi o ulasku u petu sezonu rijalitija "Parovi", ali je pevačica ostala nedorečena, pa možemo samo da nagađamo o čemu se radi.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Slađana Slađa Petrušić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter