Izvor: HappyBSC
04.07.2020 u 16:28
0

PORODIČNA DRAMA BIVŠEG TAKMIČARA: Negova ćerka je imala koronu, a sada …

Korona uzima maha i okomila se na porodicu Mikija Mećave! 

Naime, pevač je pozitivan i leži na Infektivnoj klinici u Beogradu, njegova vanbračna supruga je van sebe, a nedavno je i vanbračna ćerka bila zaražena COVID-19. 

Marija Marinković je ćerka popularnog pevača koja živi na Siciliji sa svojom porodicom.

Ona je ua Happy BSC portal svojevremeno u jeku pandemije dala izjavu :

– Zbog ove pošasti, suprug mi je ostao zarobljen u Austriji, u kojoj se zatekao kada je proglašeno vanredno stanje, a je sam ostala sama u mestu Trapani sa svojom ćerkom – počela je ona. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) EKSKLUZIVNO! Srbin RAZOTKRIO NEMAČKE PEDOFILE na koje je Putin upozorio! (FOTO)

CRNOGORSKI UGOSTITELJI PLAČU ZA GOSTIMA IZ SRBIJE: Najgora sezona do sada!

KiM: HAŠKI SUD pozvao na saslušanje Fatmira Ajetija iz OVK

ČUDO IZ BILEĆKOG JEZERA! Pronađen REPTIL star desetine mioliona godina!

KO SE ZARAZI DOBIĆE OTKAZ! Pretnja banjalučkim radnicima!

Iako je ona objasnila da je bila dugo prehlađena bez očiglednih simptoma, korona je učinila svoje obuzela njeno telo. 

– matrala sam da nije bezazleno i zvala sam doktora da dođu i urade mi bris grla, kako bi videli da li sam pozitivna na korona virus. Imam devojčicu i bojim se da je nisam zarazila. Bila sam u kontaktu sa nekoliko ljudi jer je bilo nužno i ne bih volela da se razbole zbog mene. Kao što znate, doktor mi je, kada sam ga konačno dobila na telefon, rekao da pijem antibiotike i da mirujem. Temperatura mi ni od čega nije spadala – objašnjavala je tada Marija. 

Miki Mećava se trenutno suočava sa istim problemima i bori se protiv opake bolesti. 

Virus korona nije poštedeo članove porodice Mećave, a kako se Marija izborila i oporavila, nadamo se da će isto biti i sa njenim ocem. 

Pevač Miki Mećava, bivši učesnik najgledanijeg zabavno-humorističkog rijaliti programa „Parova“, koji ima vanbračnu ćerku Mariju  i suprugu Radmilu zajedničkim snagama se bore protiv korone. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter