Izvor:
04.10.2016 u 03:59
0

SVE JE BIO MARKETINŠKI TRIK? Zorica i Gasttozz se KONAČNO OGLASILI povodom RASKIDA! (FOTO)

Najpopularniji ljubavni par o kojem se ovih dana piše bez prestanka, Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz su se pomirili!

Da, dobro ste pročitali!

Naime, juče je javnost, odnosno onaj deo koji obožava učesnike najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi", uzdrmala vest da su se popularni Gale i Zoka posvađali, te da su rešili da se raziđu, a više o tome pročitajte OVDE.

Međutim, ni on ni ona se do pre nekoliko minuta nisu oglašavali, a verujemo da će ovaj status svima biti jasan.

Ljubavni i poslovni uspeh se nikome ne prašta. Vole vas Zorica i Gasttozz – napisala je Dukićeva na svojoj stranici. Takođe, ona je podelila tekst koji smo ranije pisali o njoj, a iznad njega je napisala "Da Gasttozzu budem lepša".

Da li je ovo samo jedan marketinški trik kao što je i pisalo u jednom od komentara ili Gale nije slušao Zoku, ne znamo. Sve u svemu, ako se nisu pomirili, ond im želimo da se pomire, a ako jesu, onda im čestitamo, a svima onima koji ih vole, želimo da odahnu.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter