Izvor:
06.10.2016 u 20:28
0

TAJNE SE OTKRIVAJU POSLE RASKIDA: Dalila pokušala da RASTAVI… (FOTO)

Tek kada su raskinuli, tajne između Dalile Mujić i Mladena Vuletića polako isplivavaju na površinu!

Tako je Ilija Vukčević, učesnik najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" otkrio da je Dalila pravila provleme Vuletiću dok su bili u vezi.

Dalila je pravila probleme Mladenu da se druži sa mnom, ali sve je došlo na svoje, ne može niko pokvariti naše odnose. Pukla je tikva, jer Dalila ne ume da se ponaša. Tako je moralo biti – rekao je on.

Podsetimo, Mujićevoj se dopao Ilija kada je ušao u vilu, te su se njih dvoje poljubili, međutim kasnije je ušao Mladen koji je otpočeo vezu sa Dalilom. Ipak, svi troje su ostali dobri prijatelji, a posebno Mladen i Ilija koji ne skoro pa ne odvajaju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter