Izvor:
26.04.2017 u 03:23
0

„Teško mi je bilo da se pomirim sa tim da mom detetu nema pomoći“: SANDRA HRABRO O SVOJOJ BORBI ZA SINA!

Večeras se u vili "Parova" našla hrabra majka čiji sin boluje od autizma.

Sandra je hrabro otkrila kako izgleda živeti sa tom užasnom bolešću.

-Moram da priznam da sam imala veliku sreću u nesreći – bili smo primljeni kod vrhunskog psihijatra. Tada sam mu rekla da ne znam šta se dešava sa mojim detetom. On mi je odmah rekao da je u pitanju autizam. Nesvesno sam počela da plačem. Autizam je najteži poremećaj u psihijatriji. I za to nema leka. Moj sin se sada potpuno vratio unazad. Nema više govor, emocije, ne primećuje ljude oko sebe. Ima inteligenciju deteta od godinu dana. Moj život se promenio iz korena. Najteže mi je bilo da se pomirim sa tim da za kratko vreme od zdravog deteta dobijem invalida. Moj sin ne može da funkcioniše bez pomoći.

Svi u vili su ostali zatečeni ovom teškom pričom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter