Izvor: Happy BSC
13.07.2021 u 08:20
0

UPRKOS SVEMU OSTAJE SA IVANOM! Milijanini roditelji neće da čuju za nju,rekli joj da ne dolazi kući!

Lepotica iz Pilatovića progovorila je o planovima za budućnost sa svojim, još uvek oženjenim, dečkom Ivanom Gavrilovićem, kao i o odnosu sa bivšim emotivnim partnerom Milošem, ali i o tome kako je njena porodica reagovala na njenu vezu sa denserom.

VAŽNO:

NOVA FABRIKA VAKCINA U SRBIJI: Potpisan Memorandum o saradnji sa Kinom

PREDSEDNIK NASTAVLJA POSETE: Vučić sutra u Kladovu

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ODRŽALA VAŽAN SASTANAK: Srbija i SAD partneri u energetskoj tranziciji

ISPOVEST U „ĆIRILICI“ KOJU SRBIJA NIJE ČULA DO SADA: Muslimani su ubijali žene i decu, sve! Ja sam jedini preživeo tako što sam odglumeo da sam mrtav!

– „Nije važno mesto koje sam osvojila, već to što sam preživela celu sezonu kako treba“, na početku priznaje Milijana.

Bogdanovićeva je otvoreno progovorila o osudi porodice zbog veze sa oženjenim čovekom pred milionskim auditorijumom.

„Verovatno svi očekuju da kažem da je moja najveća greška ove sezone Ivan Gavrilović. Nije tako! Moja porodica nije zadovoljna mojim izborom. Obično su me podržavali. Ivan i ja ćemo nastaviti da živimo zajedno“, ističe Milijana, pa dodaje:

„Roditelji su mi rekli da ne dolazim kući, neće da čuju za mene (smeh)! Šalim se! Rekli su da im se čitava priča ne dopada zbog Marine. Treba malo vremena da prođe, pa će prihvatiti.“

Lepotica iz Pilatovića namerava da održava kontakt sa bivšim dečkom, vremešnim Užičaninom Milošem:

„Nisam očekivala da će Miloš doći! Znala sam da ćemo ostati prijatelji. On je divan čovek i divna osoba.“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter