Izvor: Kurir
02.09.2024 u 12:52
0

SAMO SAM U JEDNOM MOMENTU ČULA „BUM“: Goga Sekulić biće zadržana u bolnici nakon što ju je udario auto

Goga Sekulić jutros je oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), a pevačica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Pevačica će danas biti zadržana u bolnici radi detaljnih pregleda.

NIOTKUDA JE NALETEO I UDARIO NA PEŠAČKOM: Oglasila se pevačicina sestra

– Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom – otkrila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar