Izvor: Kurir
13.06.2024 u 11:35
0

SAMO ZLATO I NIŠTA VIŠE: OVAKO je Kosjerina izgledala na venčanju!

Dragana Kosjerina prethodnog vikenda udala se za svog dugogodišnjeg partnera Bojana Perduva.

Oni su se u subotu zakleli na večnu ljubav pred Bogom u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, a zatim i građanski u nedelju u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

OTKRIVAMO TAJNU PORODICE RAŽNATOVIĆ! Veljko zbog boravka u manastiru u poslednjem trenutku PROMENIO IME sinu: Ovo su svi detalji

Kao što smo pisali, lepa voditeljka je izabrala venčanicu bez bretela od svile sa dugačkim šlepom koja je koštala 10.000 evra i izrađena je specijalno za mladu, dok su sandale sa tračicama koštale su 1.000 evra.

Sada su isplivale i nove fotke sa venčanja, na kome vidimo da voditeljka i njen suprug nisu žalili ni na burme. U pitanju su one najkvalitetnije – brenda “kartije”.

Ono što je posebno interesantno je da Dragana nije imala samo jednu već dve burme: zlatnu od 2.100 evra i od belog zlata i platine od 2.830 evra. Dakle, samo na svoje prstenje, Kosjerina je potrošila skoro 5.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter