Izvor: alo
20.08.2024 u 10:50
0

SANDRA AFRIKA RASKRINKALA ĐANIJA:“Otimao mi je mikrofon čim je video da su mi ruke pune para“

Pevačica obelodanila sve javno

Folker Radiša Trajković Đani izazvao je pravu buru kada je izjavio da zbog svojih kolega nije stigao da otpeva ni jednu pesmu na slavlju olimpijaca.

Međutim, pevačica Sandra Afrika nedavno je obelodanila šokantne tvrdnje o Đaniju, optuživši ga da često otima mikrofon kolegama i da, kada je u pitanju podela bakšiša, svi dogovori padaju u vodu.

BIRA ROMANTIČNO I UDOBNO: Cvetni komplet Aleksandre Prijović kom nećete naći manu

– Mislim da me kolege vole, ja volim njih. Bukvalno sa svima razgovaram. Ne mogu da kažem. Ne mogu da kažem da na nekoga nisam ljuta. Imam razloga, naravno – počela je priču Sandra, pa se dotakla Đanija.

– Problem je bio njegov odnos prema meni, generalno. Neprijatan, gledao me je kao rivala, a otišli smo da zajedno radimo turneju, ja njega uopšte nisam tako gledala. Mislila sam da je nama lepo, da se zezamo, a koliko si ti uzeo para, koliko ja, ne da me ne zanima… Ne volim materijaliste i ljude koji sve gledaju kroz novac. Neću da sedim sa tobom samo iz koristi ako mi ne prijaš.

Tada sam prvi put bila u Americi. Kuma mi je u Majamiju, htela sam i da odemo do nje, da se zezamo. Mislila sam da ćemo se družiti, a on je sve gledao kroz novac. Rekla sam mu: „Čoveče, nisam ja došla da se bijem sa tobom i otimam za mikrofon i svađam oko toga ko će koliko da peva!“ Ako smo se dogovorili da svako peva po sat vremena, tako će biti. Ne može da dođe za 20 minuta kada vidi da ja uzimam novac i da su mi pune ruke para. Ne može to da radi samo da ja ne bih jel’te uzela sve moguće pare u kafani, pa da ne ostane za njega. Jako je ružno – rekla je pevačica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter