Izvor: ALO
12.06.2024 u 13:46
0

SAZNAJTE KO JE CECINA KUMA I U KAKVIM SU ODNOSIMA: Poznata glumica i Cece Ražnatović su odavno kume

Glumica je do detalja opisala kako su se okumile Ceca i ona

Malo ko zna da balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović i glumicu Ljubinku Klarić veže kumstvo.

Iako se ne viđaju često, Ceca i Ljubinka su jako dobre prijateljice, a kako su se okumile, otkrila je jednom prilikom za domaće medije glumica.

– Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima – rekla je Ljubinka, čija sestra je plastični hirurg i sa suprugom je vlasnica klinike na kojoj se i Ceca ulepšavala.

Ljubinku smo gledali u mnogim serijama, između ostalog „Moj rođak sa sela“, „Tate“, „Neki novi klinci“, a kada ju je Ceca dovela u jednu televizijsku seriju i predstavila kao kumu, rekla je da su joj veoma drage i ona i Lidija.

– Ne čujemo se svakodnevno, već povremeno. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala bogu, svi smo živi i zdravi, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve ide regularno još uvek – opisala je druženje s sestrama Ražnatović svojevremeno Ljubinka.

DRAGANA MIĆALOVIĆ STALA NA LUDI KAMEN: Glumica blista u venčanici pored dve decenije starijeg partnera!

Za sve mame koje su se ispovraćale po meni!

Glumica Ljubinka Klarić dobila je sina Kostu sa finansijksim konsultantom koji živi i radi u Americi. kako im brak nije uspeo, glumica se vratila u Beograd, ali je sin nakon teškog perioda otišao da živi sa ocem, što njoj po svemu sudeći teško pada.

Ljubinka je sada za domaće medije pričala o odvajanju od sina Koste, koji je nakon teškog perioda i borbe protiv zavisnosti od video igara, odlučio da se odseli iz Srbije i počne da živi sa ocem u Americi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter