Izvor: Kurir
05.07.2024 u 11:34
0

SEBE SAM UBIO U POJAM: Gastoz otvorio dušu posle zatvora na Tajlandu

Popularni reper Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan u Srbiju nakon dva meseca provedenik u zatvoru na Tajlandu, a kako sada kaže, to je ostavilo veliki trag na njega, te ne može da se vrati u normalu nakon svega što je proživeo.

– Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta… – napisao je Gastoz i dodao:

NIKADA LOŠU REČ ZA MENE NIJE REKAO: Oglasio se partner Branke Lazić

– Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide… – napisao je Marinković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter