Izvor: 24 sedam
31.08.2024 u 13:15
0

SENIDAH VIŠE OD 10 000 LJUDI BACILA U TRANS: Među publikom i Brena i Nataša Bekvalac

Pevačicu savladale emocije

Senida Hajdarpašić, koja se proslavila samo kao Senidah, održala je noćas svoj prvi veliki solistički koncert na Tašmajdanu u organizaciji „Skymusic-a“. Od samog početka „sve je gorelo“ – čim je izašla na binu brojni fanovi su je pozdravili gromoglasnim aplauzom i višeminutnim skandiranjem.

Iako je poznata po svojoj čvrstini, samopouzdanju, Senidah je već nakon prve numere dozvolila emocijama da je preplave. U trenutku koji će se dugo pamtiti, pevačica se slomila i pustila suze pred prepunim stadionom.

– Nikad mi se nije desilo da plačem, verovatno ću cmizdriti pred svaku pesmu, ali never mind. Hvala, Beograde. Da nema vas, ne bi bilo ni svega ovoga – kazala je onda ona.

Atmosferu je dovela do usijanja i pošto je na scenu izvela svog gosta, repera Slobodana Veljkovića Cobija, te s njim izvela duet „Četiri strane sveta“. Iz publike, takođe, bodrile su je i Lepa Brena, kao i Nataša Bekvalac

– Pitali su me ko će biti gost, hoće li biti ovaj, hoće li biti onaj, a ja ću reći – Brena is here! – uzviknula je u jednom momentu, što je takođe izazvalo ovacije.

Nakon dva sata potpune euforije, koncert je završen spektakularnim vatrometom, ali publika nije želela da se rastane od svoje miljenice. Na zahtev više od 10 hiljada grla, Senidah se vratila na scenu i izvela pesmu „Behute“, ostavljajući sve prisutne u transu i ekstazi.

Ova nezaboravna noć još jednom je potvrdila Senidu kao apsolutnu kraljicu urbane scene, koja je svojim talentom, harizmom i autentičnošću pokorila Beograd i učvrstila svoju neprikosnovenu poziciju na celokupnoj muzičkoj sceni regiona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by eFinity_Tickets (@efinity.tickets)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter