Izvor: hello najžena
26.06.2024 u 16:46
0

SESTRA KRALJA ČARLSA OZBILJNO BOLESNA: Oglasio se njen suprug i saopštio kako teče oporavak

Kako su ranije izvestili britanski mediji, princeza Ana je doživela nezgodu kada je na svom imanju pretrpela udarac od konja.

Muž princeze Ane (73) , Timoti Lorens, oglasio se o njenom stanju. „Ona je dobro, oporavlja se, hvala. Oboje smo duboko zahvalni medicinskom timu i bolničkom osoblju na njihovoj stručnoj nezi te hitnim službama koje su bile tako divne na mestu događaja“, ispričao je.

– Oboje smo dirnuti ljubaznim porukama koje smo primili od toliko ljudi. To nam mnogo znači – dodao je.

Kako su ranije sapštili britanski mediji, princeza Ana nastradala je na svom imanju Gatcombe Park u Gloučesteru te je pretrpela udarac u glavu, glavom ili nogom konja.

Nakon nesretne situacije, odmah su joj pružili pomoć te je odveli u bolnicu. Bila je budna i pri svesti, no zbog udarca u glavu ne seća se šta se tačno dogodilo. Zasad je poznato samo da su u trenutku nesreće u blizini bili konji, a, prema njenom medicinskom timu, povrede bi mogle biti od udara.

Kralj je o svemu obavešten – stoji u saopštenju Bakingemske palate.

To je još jedan u nizu zdravstvenih poteškoća s kojima se kraljevska porodica susreće poslednjih meseci. Kralju Čarlsu (75) dijagnostikovan je rak, kao i princezi Kejt Midlotn, koja se tek nedavno prvi put pojavila u javnosti nakon Božića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter