Izvor: KURIR
24.07.2024 u 12:37
0

SEVERINA SE GUŠI U SUZAMA: Nije mogla da izdrži nalet emocija, pa jedva nastavila da peva

Severina je prethodnog vikenda održala koncert u Hrvatskoj, a kako su svojevremeno preneli hrvatski mediji, pevačica svoje poslovne aktivnosti organizuje isključivo u skladu s privatnim kako bi što više vremena provela sa svojim sinom Aleksandrom.

Najemotivniji trenutak na koncertu svakako je bio kada je Seve od fanova na poklon dobila portret svog sina i nje u zagrljaju i to dok je pevala pesmu posvećenu njemu „Jedino moje“.

Pevačica nije mogla da zadrži suze, pa se rasplakala na bini, a nakon kraće pauze, uspela je grcajući da nastavi da peva ovu emotivnu baladu za koju je jako vezana i koja kod nje uvek izazove mnoštvo emocija.

OVAKO NEŠTO JOJ SE NIKADA NIJE DESILO: Tanja Savić zaprepastila publiku

Podsetimo, Severina se rasplakala i prošle godine u Osijeku.

– Niste okej, imam šminku i ne želim da plačem. Osim toga, sin mi je ovde i srce mi je puno. Znate, kad je on bio mali, oblačila bih kostime, a on bi me pitao šta to radim. Rekla bih mu da sam Supermen, pa on i danas misli da ja spasavam svet. Možda i jesam neki akcioni junak. Ali akcionom junaku se događaju gluposti – rekla je tada emotivna Severina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter