Izvor: 24SEDAM
11.10.2024 u 19:30
0

SLAĐA ALEGRO GOVORILA O BRAKU: „Nekad se ne slažemo! Ja sam ta koja drekne i galami!“

Otkrila je kako se slažu

Pevačica Slađa Alegro podelila je zanimljive trenutke iz svog života na jučerašnjoj proslavi rođendana Đanijeve unuke, naglašavajući koliko uživaju u zajedničkim trenucima.

OTAC SAŠE I DEJANA MATIĆA GOVORIO O SVOJIM SINOVIMA: „Predozirani su kiseonikom, otrovani su!“

Osvrnula se i na svoj privatni život, otkrivajući da ponekad dolazi do neslaganja sa suprugom, posebno kada je reč o odgajanju njihove ćerke Mile.

– Možda se nekad ne slažemo oko Mile, ali to nije nikakva drama. Svako ima svoj stav, a ja sam ta koja ume da drekne i galami – priznala je Slađa.

Dodala je da, iako su ređe nesuglasice između nje i supruga, važno je da njihovo dete razume da su mama i tata tim i da se moraju slušati.

Kada su novinari pitali Slađu o mogućem ulasku njene ćerke u rijaliti, pevačica je bila odlučna:

– Nikada ne bih dopustila svojoj ćerki da učestvuje u takvom šou. Mislim da to nije lepo – dodala je ona pred ekipom okupljenih medija.

Slađa je takođe najavila nove projekte i uzbuđenje zbog predstojećih planova, ističući da će uskoro biti predstavljena reklama za njen novi spot i pesmu, koja će biti autentična i jedinstvena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter