Izvor: Tanjug
11.10.2023 u 17:36
0

SLAVNA MANEKENKA PALESTINSKOG POREKLA JASNO PORUČILA: „Nada i snovi za slobodnu Palestinu ne uključuju štetu Jevrejima“

Američka manekenka palestinskog porekla Điđi Hadid izjavila je da oseća empatiju i da joj je ''srce slomljeno'' zbog palestinske borbe i života pod okupacijom, ali je istovremeno istakla da ''iako ima nadu i snove za Palestince, nijedan od njih ne uključuje štetu Jevreja''.

“Moje misli su sa svima onima koji su pogođeni ovom neopravdanom tragedijom i svakim danom u kojem ovaj sukob oduzima nevine živote – od kojih je previše dece. Imam duboku empatiju i slomljeno srce za palestinsku borbu i život pod okupacijom, to je odgovornost koju osećam svakodnevno“, napisala je ona u objavi na svom nalogu na mreži Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ona je istakla da su sukobi Palestinaca i Izraelaca “dubok ciklus odmazde“.

ZOVE SE KAO MNOGE SRPKINJE: Za Điđi Hadid zna ceo svet, ali samo retki znaju njeno pravo ime

“Takođe osećam odgovornost prema svojim jevrejskim prijateljima da jasno stavim do znanja, kao i ranije: iako imam nade i snove za Palestince, nijedan od njih ne uključuje štetu Jevreja. Terorisanje nevinih ljudi nije u skladu sa pokretom “Slobodna Palestina“ i ne čini ga“, napisala je Hadid.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter