Izvor: Informer
28.12.2023 u 09:13
0

SNIMAK SA PRIVATNOG VESELJA: PRIJA peva, a Filip i Blaško sede pored nje (VIDEO)

Pre dva meseca ozbiljan skandal potresao je Aleksandru Prijović i porodicu Živojinović kada su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da su se njen suprug Filip i menadžer Danijel Blažić Blaško potukli na jednom slavlju. A sada se pojavio najnoviji snimak na kojem su Filip, Blaško i Aleksandra.

Aleksandra Prijović prisustvovala je pre dve večeri jednom privatnom slavlju na kojem je bila sa svojim kumom Acom Pejovićem, suprugom Filipom i menadžerom Blaškom.

I dok je Aleksandra pevala svoj hit „Dam dam dam“ i veselo đuskala sa svojim kumom Acom, za susednim stolom sedeli su Filip i Blaško jedan preko puta drugog. Njih dvojica nisu komunicirali, ali na osnovu snimka deluje kao da je među njima sve u redu.

I dok Filip nije skidao pogled s Aleksandre, Blaško se trudio da ne obraća preterano pažnju na nju, te je nervozno čitao meni gledajući u Piju s vremena na vreme.

Da li su Prijin suprug i menadžer izgladili odnose ili svađe nije ni bilo, ostaće nepozanica, za sada su u dobrim ili bar podnošljivim odnosima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter