Izvor: 24sedam
16.08.2024 u 07:40
0

SPOJIO JE DVE SVOJE VELIKE LJUBAVI: Evo kako je nastao nadimak poznatog repera

On je otkrio detalje.

Popularni reper Dragomir Despić Desingerica je muzikom počeo da se bavi pre nešto više od godinu dana, a malo ko zna kako je zapravo nastao njegov nadimak. Naime, Despić je otkrio da je sam sebi dao ovo umetničko ime koje je nastalo, takoreći, iz šale.

PEVAČ SE UMEŠAO U ĐANIJEV SLUČAJ S OLIMPIJCIMA: „Svakako su svi plaćeni“

– Do skoro sam se bavio tetoviranjem i za moj studio sam osmislio slogan „Najjača firmetina za štampariju na koži”. Kada sam počeo da repujem, hteo sam da povežem svoje dve velike ljubavi. Krenuo sam od reči „dizajn”, ali to mi je bilo previše ozbiljno, pa sam želeo da napravim neku sprdnju i tako sam došao do izvedenice „Desingerica”- otkrio je reper.

Despić nije ni slutio kakvu će pažnju privući svojim skandaloznim ponašanjem. Izazvao je gnev javnosti zbog takozvanog „krštenja patikom”, što nikako nije dobar primer mladoj populaciji, koja je njegova publika.

S druge strane, ono što je ovog leta radio na svojim nastupima u Crnoj Gori dovelo je do toga da se čak traži i zabrana njegovih nastupa.

Mnoge estradne ličnosti su osudile ponašanje Desingerice i ono što radi na nastupima, dok su ga neki, poput Stoje, Jelene Karleuše i Milice Pavlović, podržali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter