Izvor: Kurir
08.09.2024 u 12:03
0

SPOT JE ZAMALO KOŠTAO ŽIVOTA: Zorana Pavić otkrila kakav je pakao prošla zbog pesme

Pevačica Zorana Pavić prisetila se kroz kakvu je muku prošla zbog spota za pesmu "Jabuka". Ona je, kako je izjavila, umalo ostala nepokretna. Zorana je scene snimala u kadi punoj hladne vode što je moglo ozbiljno da je košta zdravlja.

– Kada smo radili spot za pesmu „Jabuka“ ja tri dana nisam mogla da hodam, to je živa istina. Bila sam u kadi, hladna voda, a bili su vreli dani. Ti tada zaista ne osećaš, dok si u kadi, ali i kada izađeš – rekla je Zorana.

NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN: I dan posle sahrane građani se opraštaju od velikog umetnika

Tu se nije završila njena muka. Naime, nekim slučajem se desilo da kadrovi nisu bili sačuvani i ona je sve scene morala ponovo da snimi.

-Tri sata sam bila u hladnoj vodi i nakon toga tri dana bukvalno nisam mogla da hodam. Iako smo snimali ceo dan, desilo se nešto sa trakom i ponovo smo morali da snimamo. Ista ta kada, isto mesto. Ovo nije fora, nakon toga sam mislila da li ću ikada više prohodati – kazala je pevačica, koja je uspela da smrša čak 30 kilograma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar