Izvor: Kurir
10.06.2024 u 10:49
0

ŠTA ĆE REĆI MAMA I TATA NA OVO: Đina Džinović uzdrmala javnost OVOM slikom!

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline Džinović, veoma je akrivna na društvenim mrežama, a svojim objavama oduševljava svoje pratioce.

Đina je na Instagramu podelila svoje novo izdanje, a evidentno je da Harisova naslednika izgleda odlično. Snimala se u jednodelnom kupaćem, sa šeširom na glavu.

ROĐENA ĆERKA GA OTPRATILA SA INSTAGRAMA! Nika Tošić zapalila mreže!

„Malo si preterala“, „Au, kakvo telo“, „Ovo ti ne priliči“, „Šta će reći mama i tata na ovo“, samo su neki od komentara.

Haris: „Deci nije lako pao razvod“

Podsetimo, Haris i Melina Džinović rastali su se nakon dve decenije ljubavi, a u velikom intervjuu pevač je otkrio kako sin Kan i ćerka Đina podnose razvod.

– Pa dobro, nije ni njima lako da gledaju to i proživljavaju. Nekako su se saživeli sa tim, ipak oni imaju neke svoje mladalačke živote, pa izlete u grad pa ovaj sa devojkom, ona sa momkom. Shvatili su i prihvatili to da je tako i šta živimo sad, evo, ovde nas troje – rekao je Džinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter