Izvor: BLIC.ZENA
20.10.2024 u 10:58
0

ŠTA JE BABA VANGA KAZALA LEPOJ BRENI: Nema šta joj nije rekla!

Kad je Brena htela da okači mikrofon o klin, ova žena nema šta joj nije rekla: Brzo joj „promenila ploču"

Lepa Brena i više od četiri decenije uživa u velikoj popularnosti. Dan-danas gde god da zapeva ona beleži i ogromne uspehe. Mnogima je bila i ostala uzor, a za rukom joj je prošlo da ostavi traga i kao glumica, te preduzetnica. Danas, 20. oktobra, brojni su i fanovi koji uz omiljene pesme obeležavaju njen 64. rođendan, međutim, malo ko se seća – da je postojala mogućnost da ona danas živi potpuno drugačijim životom, značajno mirnijim, daleko od očiju javnosti.

Malo pre nego što se sastala sa Baba Vangom svojevremeno u Bugarskoj, naime, Brena je bila rešila da prestane da peva. Onda, kada se ta tema potegla, dobro znana proročica objasnila joj je kako od toga u stvari nema ništa.

„To je tvoje karmičko opredeljenje!“

– Rekli su mi u Bugarskoj da bi bilo dobro da posetim čuvenu proročicu Vangu. Došla sam umorna i malo sa strahom, zato što nisam navikla na te stvari. Ona mi je ispričala ceo moj život, u pet rečenica mi je rekla kako će i šta će biti. Rekla mi je da iduće godine, kad dođem ponovo u Bugarsku, prvo dođem do nje – prisećala se Brena jednom prilikom, pa dodala:

– Rekla sam joj da od iduće godine prestajem da pevam, neću nigde dolaziti. Ona mi je tada rekla: „Ti si rođena da pevaš, spajaš ljude, širiš pozitivnu energiju, to je tvoje karmičko opredeljenje. Dok si živa bićeš Lepa Brena“.

Ona je, inače, u Bugarskoj doživela još jedno nezaboravno iskustvo – nijednoj poznatoj ličnosti osim njoj nije bilo pošlo za rukom da na stadionu peva pred 120.000 ljudi.

„Rekla sam sebi, Breno…“

– Obišli smo Sofiju i neka tri stadiona koja su bila prazna. Bio je mrak, ja sam bila jako srećna što nema nikoga. Pomislila sam da će me vratiti u hotel, skinuću šminku, obući pidžamu, upaliti TV, napokon se odmoriti. Međutim, kad smo došli do stadiona Levski prvo sam pomislila da se igra neka svetska utakmica – prisećala se za „Tportal“ jednom prilikom, prenosili su mediji, a ona je zaključila rečima: Onda mi je kopilot rekao da se spuštamo tim velikim helikopterom, to je poput helikoptera predsednika SAD-a. Kad sam to videla, nestao je sav umor, a zamenili su ga adrenalin, ushićenje, ponos i sreća. Rekla sam sama sebi: „Breno, pevaćeš dok si živa“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter