Izvor: GLOSSY
23.08.2024 u 14:05
0

ŠTA JE DŽEJ LO NAVELA KAO RAZLOG: Detalj u zahtevu za razvod koji je mnogima promakao

Više stranih medija imalo je uvid u dokumentaciju koju je latino zvezda podnela tražeći da se okonča njen brak s glumcem Benom Aflekom, pa svakodnevno isplivavaju interesantni detalji.

Pre nekoliko dana, američki mediji javili su da je izvesno ono o čemu se mesecima nagađalo – holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se posle dve godine braka.Latino diva Džej Lo bila je ta koja je podnela je zahtev za razvod u utorak u Višem sudu okruga Los Anđelesa, dok je njen suprug bio na porodičnom putovanju s bivšom ženom i poznatom glumicom Dženifer Garner i njihovom decom.

Danima već mediji prenose detalje kraha braka para kog su prozvali zajedničkim nadimkom Benifer, a isplivava sve više detalje iz dokumentacije koju je pevačica i glumica podnela.

Detalji zahteva za razvod koji je podnela Dženifer Lopez

Kako prenosi USA Today, jedan od brojnih medija koji je imao uvid u Dženfierin zahtev za razvod, ona je kao razlog navela „nepomirljive razlike“, što je često slučaj kada je reč o poznatim ličnostima.

Ovaj razlog za razvod navodi se i nakon prevara, nasilja i drugih faktora koji dovode do prekida bračnog života, tako da ne otkriva mnogo o tome šta se dešavalo iza zatvorenih vrata doma Lopez-Aflek.

Dženifer je u papirima podnetim Sudu navela da se za Afleka udala 16. jula 2022, kada su razmenili zavete u kapeli u Las Vegasu, a dodala je da su se razišli 26. aprila ove godine.

Latino zvezda je od sudije tražila da joj se ne dodeli nikakva alimentacija, odnosno naknada za izdržavanje supružnika, kao ni Benu Afleku, a dodala je i da će obe strane same platiti svoje pravne zastupnike.

KO SU NASLEDNICI IMOVINE PRINCEZE DAJANE VREDNE 30 MILIONA DOLARA: Jedno ime u testamentu će vas posebno iznenaditi

Prezime Dženifer Lopez posle razvoda

Ona dalje zahteva da se ubuduće ponovo zove Dženifer Lin Lopez, budući da je pri udaji za glumca promenila prezime i postala Dženifer Lin Aflek, pa je ovo ime koje danas stoji u njenim ličnim dokumentima.

Diva je nakon sklapanja braka objasnila da će je ljudi i dalje zvati Dženifer Lopez, ali da želi da u očima zakona bude „gospođa Aflek“ jer su oni postali jedno.

 Mi smo muž i žena. Ponosna sam na to. Ne misli da je to problem – rekla je tada za Vogue Džej Lo.

Džej Lo i Ben Aflek pomirili su se 2021, 17 godina nakon što su raskinuli svoju prethodnu veridbu, a uskoro su se verili i venčali malo više od godinu dana kasnije. Nakon iznenadnog lasvegaskog venčanja, priredili su veliku i romantičnu ceremoniju u Džordžiji, a od početka ove godine njihov brak je bio na staklenim nogama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter