Izvor: GLOSSY
06.06.2024 u 12:45
0

Šta se dešava s Kejt Midlton?! Princ Vilijam progovorio o stanju svoje supruge – i ponovo primenio isti „recept“

Princa Vilijama sve češće na javnim događajima pitanju za zdravlje princeze od Velsa, koja nije viđena na nekom zvaničnom skupu od decembra 2023.

Supruga budućeg kralja operisana je u januaru, a u martu je saopštila da joj je otkriven rak i da joj je medicinski tim predložio „preventivnu hemioterapiju“.

Poslednji put je na nekom javnom događaju viđena u decembru prošle godine, pa je javnost zabrinuta i znatiželjna, a princ Vilijam obično kratko odgovori na pitanje o princezi od Velsa i promeni temu.

Juče je on sa svojim ocem kraljem Čarlsom III i maćehom kraljicom Kamilom prisustvovao obeležavanju 80. godišnjice Dana D u Portsmutu, a tom prilikom je napravio izuzetak i pomenuo svoju suprugu.

 Da, a ona bi volela da je danas ovde – rekao je princ Vilijam.

Takođe se osvrnuo na činjenicu da je Kejtina baka Valeri Glasborou radila u špijunskoj bazi u Drugom svetskom ratu, istoj onoj u kojoj je Alan Turing dešifrovao Enigmu koju su nacisti koristili za razmenjivanje tajnih poruka.

ONA JE NAJMLAĐA BAKA NA ESTRADI! Pevačica prvo unuče dobila sa 33 godine! Ovo kaže o naslednicima

 Podsećao sam sve da je njena baka služila u Blečli parku – napomenuo je princ Vilijam. – Dakle, imala je mnogo toga zajedničkog s damama koje su bile ovde, u Blečliju.

Šta se dešava s Kejt Midlton?

Podsetimo, Kejt Midlton je 22. marta objavio video-saopštenje u kom je progovorila o svom stanju.

– U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu, a u tom momentu mislilo se da moje stanje nije kancerozno. Operacija je bila uspešna, ali testovi nakon operacije pokazali su da karcinom jeste prisutan. Moj medicinski tim predložio je preventivnu hemioterapiju i sada sam u ranim fazama tih tretmana – ispričala je Kejt.

Tada je dodala i da joj je podrška supruga dragocena.

– To što imam Vilijama kraj sebe je sjajan izvor utehe takođe. Isto jesu ljubav, podrška i ljubaznost koju mi pružate. To nam oboma mnogo znači – objasnila je i dodala da joj treba vremena, prostora i privatnosti da kompletira lečenje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter