Izvor: ALO
27.07.2024 u 13:15
0

ŠTA SE OVO DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ: Marko objavio šok fotku iz restorana, evo šta radi na javnom mestu

Marko je objavio fotku koja je sve šokirala

Marko Bijelić, sin muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, već neko vreme uživa u vezi s atraktivnom plavušom.

Iako se do nedavno nije mnogo eksponirao, sada je veoma aktivan na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je otišao u potpunu drugu krajnost.

Marko je iznenadio svoje pratioce jednim storijem na Instagramu.

 

markobjlc
instagram screenshot

Na fotografiji je prikazana večera s devojkom, a u prvom planu su bile njene bujne grudi u minijaturnom topu, te mnogi smatraju da je od smernog mladića, postao momak koji objavljuje skupe automobile, polugole devojke i hvali se raskalašnim životom.

Marko razmišlja da napusti Austriju

Sin Dragane Mirković i Tonije Bijelića, Marko Bijelić našao se u centru pažnje javnosti nakon razvoda svojih roditelja.

SEKA ALEKSIĆ O IZNOŠENJU INTIME NA DRUŠTVENE MREŽE: “ Imate li malo dostojanstva?“

Draganini naslednici su još pre nekoliko godina započeli samostalan život u svojim stanovima, a pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, te su se deca vratila kod nje.

Marko se sada oglasio putem Instagram profila povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se vratio u Srbiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter