Izvor: KURIR
29.05.2024 u 09:27
0

ŠTA ZNAČI TO ŠTO SU SE ANASTASIJA I GUDELJI VENČALI U UTORAK? Nije slučajnost, postoji JAKA SIMBOLIKA i verovanje: Doneće im…

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali tajno i ovekovečili svoju ljubav i pred zakonom i to u utorak.

Ceremoniji građanskog venčanja su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak.

Veljko Ražnatović, Anastasijin brat na svom Instagram profilu podelio je sliku sa mladencima, ali i onu za svečanim stolom sa babom i dedom – Cecinim roditeljima.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste trpezarija gde je organizovan i svečani ručak. Tako se na fotkama moglo videti da Ražnatovići nisu štedeli na meniju, pa se na stolu našlo i svinjsko pečenje, ražnjići, salate, pomfrit i ostale đakonije.

Njihova ljubav krenula je sasvim slučajno

– Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej – rekla je Anastasija svojevremeno ne otkrivajući previše detalja.

– Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši – istakla je ona tada.

Šta Anastasija i Nemanji donosi ovaj dan venčanja?

Prema narodnom verovanju postojala je čak i pesma po kojoj se planirao dan venčanja: ponedeljak za bogatstvo, utorak za zdravlje, sreda najbolja od svih, četvrtak za gubitke, petak za krstove, subota najgora od svih…

Na današnji dan u Pravoslavnoj crkvi se proslavlja Sv. Pahomije Veliki, koji se smatra ocem opštežiteljnog monaštva. Poznat je po velikom broju čuda i posebno ga vole monasi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter