Izvor: Kurir
19.08.2024 u 16:52
0

STANI STANI MANGUPE: Džalu i Bubu gađali na nastupu!

Džala Brat i Buba Koreli doživeli su neprijatnost na nastupu kada ih je publika gađala ledom. Incident se desio za vikend, kada su pevali u Crnoj Gori.

U početku je sve bilo u redu, međutim, u jednom trenutku neko iz publike počeo je da gađa Džalu ledom, što je repera razbesnelo, pa je zaustavio muziku, a onda se obratio dečku iz publike.

NAPUSTIO NAS POZNATI VODITELJ: Glavna konkurencija mu je bila Opra Vinfri

– Stani, stani. Mangupe, taj tu, je li, bolan, šta se praviš lud, šta to radiš? Gađaš me ledom – besno je govorio Džala, a publika je zanemela.

 

@balkanologija Haus na naatupu Jale Brata i Bube Corelija #jalabrat #bubacorelli #aleksandraprijovic #mellstroy #budva #teatairovic #milicapavlovic ♬ original sound – AnoTrapStar

Nakon ove kratke neprijatnosti koja se desila, dečko iz publike se smirio, pa su reperi mogli da nastave svoj koncert.

Ovo nije ništa novo kada su nastupi raznih trepera u pitanju. Nedavno je sličan problem na svom nastupu u Cetinju imao i Mihajlo Veruović Vojaž, kada su ga iz publike gađali flašicama i limenkama, nakon čega je on prekinuo koncert.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter