Izvor: Blic
31.08.2024 u 22:15
0

STANJE JE NEPROMENJENO: Svi smo optimisti da će mu biti bolje

Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević hospitalizovan je u Kliničkom centeu u Ljubljani, a trenutno je u lošem zdravstvenom stanju.

Bora Đorđević priključen je na respirator, a prijatelji, porodica i komšije nadaju se da će se roker uskoro oporaviti.

PRVO SU KRENULE SUZICE… Senida nakon koncerta preplavljena emocijama

Borine komšije za njega su imale samo reči hvale, a konobar kafića koji je roker redovno posećivao otkrio je kako se muzičar ponašao.

– Boru sam poslednji put video pre dva meseca, izgledao je prilično dobro. Upoznali smo se pre dve godine, tada je ostavljao cigarete, žena nije volela da puši znala je da mu šteti zdravlju. Onda je došao do mene u šank i rekao mi „prijatelju imaš li jednu cigaretu da mi daš da zapalim, ali da paziš da mi žena ne naiđe“. Tako sam mu ja čuvao stražu neko vreme i sprojateljili smo se. Posle je prestao skroz da puši – rekao je konobar i dodao:

– Dolazio je na sladoled i voćnu salatu, šetao je dva psa svakodnevno. Danas nam nedostaje. Jedva čekamo da vidimo našeg komšiju da ponovo komentarišemo igre Srbije i Slovenije u fudbalu.

„Stanje je nepromenjeno“

Borin menadžer Bane Obradović ispričao je da lekari daju sve od sebe da mu bude bolje.

– Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca, ili sa se izvuče, ili ono drugo najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo ne daj Bože. U bolnici ima svu negu potrebnu, rekao je za „Blic“ Bane Obradović.

„Dubravki je jako teško“

Borina supruga Dubravka Milaković redovno ga posećuje u Kliničkom centru u Ljubljani, ali se nije oglašavala za medije. Međutim, sada je o čitavoj situaciji progovorila njena sestra Daša.

– Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je… Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega – rekla je Borina svastika, pa dodala

– Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao – završila je Dubravkina sestra Daša za domaće medije.

Kako izgleda njegov sin pogledajte u odvojenom tekstu: „POBEGAO JE!“ SIN Bore Đorđevića odlučio da se potpuno IZOLUJE na planini, evo kakav je njegov odnos sa rokerom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar