Izvor: alo
31.05.2024 u 19:57
0

STANJE KEJT MIDLTON: Princezin prijatelj otkrio detalje njene borbe sa opakom bolešću

KAKO PRENOSI ženski magazun Vanitz fair prijatelj „nestale“ princeze Kejt Midlton, otkrio je kako se ona oseća.

Kako je on rekao za Fair, princeza od Velsa se polako oporavlja u udobnosti svog doma.

„Veliko je olakšanje jer toleriše lekove i zapravo se oseća puno bolje“, rekao je on za tamošnje medije.

On je dodao kako je njena borba sa opakom bolešću veoma teška i zabrinjavajuće za članove kraljevske porodice, kao i da su deca i Vilijam stalno uz nju, te da joj daju snagu za dalji oporavak.

 

Podsetimo, Kejt Midlton je poslednji put u javnosti viđena u decembru 2023. na božićnoj misi. Nakon toga je Kensingtonska palata objavila da je išla na „planiranu operaciju abdomena.“

Princeza od Velsa je 22. marta na Instagramu objavila video u kom je saopštila da boluje od kancera. Kejt je za dijagnozu saznala nakon operacije abdomena koju je imala u januaru ove godine.

Nedavno je izvor podelio za strane medije da Kejt nema ništa u svom kalendaru do kraja godine.

„Ključna stvar za nju sada je da izbegava bilo kakav stres ili anksioznost i da se bavi time da bude bolje“, rekao je za Daily Beast, pa dodao da će leto provesti u društvu porodice na selu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter