Izvor: Kurir
31.05.2024 u 13:07
0

STOJA ME JE UZELA POD SVOJE: Maja Nikolić progovorila o prijateljstvu sa Stojom

Maja Nikolić i Stoja dokaz su da prava prijateljstva na estradi postoje, a Nikolićeva toliko ima poverenja u Novakovićevu da joj se potpuno prepustila kada je u pitanju izbor partnera, stajlinga i novih pesama.

 Stoja me je uzela pod svoje! Bira mi momke, stajlinge za nastupe, a savetujemo se i oko repertoara. Pogotovo je slušam oko izbora novih pesama. Često mi kaže da sam naivna kao dete i da ne znam da ubodem hit, te da je došlo vreme da mi ona izabere pesmu od koje mogu da zaradim ozbiljne pare, jer od pop muzike hleba nema – iskreno kaže Maja i dodaje da je s koleginicom bliska kao da su rođene sestre.

„BOLJE DA PRODAJEM ONE STVARI NEGO OBRAZ“ Milica Dabović podigla PRAŠINU na Tviteru: Moje vreme je prošlo, pretplata je samo 15$!

Menja muzički žanr

Nikolićeva pevačici obavezno predstavi svakog dečka kako bi Stoja procenila da li je „dobar materijal za ozbiljnu vezu“.

– Bez Stojinog blagoslova nijedan muškarac ne dolazi u obzir! Kada se neki muškarac pojavi u mom životu, odmah ga vodim kod nje na kafu da ga proceni. Stoja mu tako sazna i poreklo, a mnogo puta mi je pomogla da ne gubim vreme uzalud. Stoja je veoma stroga, kada počnem da joj pričam o nekom muškarcu, ubije mi svaku želju i razbije sve iluzije. Na kraju se ispostavi da je bila u pravu – objašnjava pop pevačica, koja se, pored muškaraca, sa folkerkom savetuje i kada je muzika u pitanju jer je nedavno odlučila da promeni žanr:

– Stoja mi kaže: „Ubijaš kako pevaš narodnjake. Sada ću ja da ti biram pesme od kojih možeš da zaradiš pare, ima da ih slušamo tri dana ako treba dok ne nađemo jednu koja će da bude hit. Kako ne umeš da izabereš prijatelje i momke, tako ni hit ne umeš da ubodeš!“ Novu pesmu mi je Stoja birala! Još nije izašla, a Instagram već gori.

Maja je za kraj razgovora istakla da je Stoja brižna i pažljiva prijateljica.

– Družim se sa Stojom skoro 30 godina, njoj najviše verujem na estradi. Stoja je namazana kao da ima hiljadu godina. Veliki je humanitarac, svima pomaže, ali ne voli da govori o tome. Kada sam imala probleme oko starateljstva nad sinom Lazarom, prva mi je pomogla. Toliko je pažljiva da od nje uvek dobijem pregršt poklona – završava priču Nikolićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter