Izvor: ALO
14.06.2024 u 13:15
0

STOJAN VOLI SAMO SEBE VELIKI JE NARCIS: Zorana Mićanović javno progovorila o reperu!

Zorana je nedavno gostovala u jednoj emisiji, te je ispričala do sada nepoznate detalje

Zorana Mićanović potvrdila je da je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim MC Stojanom.

Naime, Zorana je nedavno gostovala u emisiji, te je pričala o njihovom odnosu pre nego što je usledio raskid.

– Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, pozvao me je da dođem na ručak, tu je bio i MC Stojan, tako smo se upoznali i krenuli da se dopisujemo – rekla je Zorana i navela da su kasnije izašli zajedno te su se tako i smuvali.

Usledilo je pitanje šta najviše voli kod Marka?

 

BARBARA BOBAK OŠTRO PROKOMENTARISALA DARKA LAZIĆA: Obratila mu se javno!

– Ima jako lepe manire, jako je kulturan dečko, dobar je frajer. Jesu malo problem godine, vidim da nas ljud hejtuju, ali bitno je da nekoga voliš – kazala je Zorana u „Bunkeru“.

Zorana je tom prilikom i otrkila trri Stojanove mane.

– Uh… Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje – rekla je ona.

nače, Zorana je otkrila da je otkazala nastupe zbog lošeg zdravstevnog stanja, dok su dalje domaći mediji navodili da je pevačica u depresiji.

 kontaktirali smo mladu pevačicu kako bi proverio tačnost ovih navoda. 

– Nisam u depresiji. Doktor mi je propisao strogo mirovanje u narednih nekoliko dana jer sam preopteretila glasne žice i preforsirala se. Nema izlazaka i priče. Sedim kod kuće. Nije me raskid poremetio, odlično sam – rekla nam je Zorana Mićanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter