Izvor: Story
27.08.2024 u 10:48
0

SUKOB LEPE BRENE I BJELOGRLIĆA NA POMOLU: Zbog nje sam prodao dušu đavolu

Imao sam laganu prodaju duše u trećem Breninom filmu "Hajde de se volimo 3".

Sukob Dragana Bjelogrlića i Lepe Brene moguć je nakon oštrog komentara glumca, kojim je, nema sumnje, uvredio pevačicu i njene saradnike.

Bjela je, naime, pozvan da odgovori na pitanje čega se u karijeri stidi, tačnije šta bi da može kao gumicom obrisao.

Prisetio se tada obećanja pokojnom ocu, (bez koga je ostao kao maturant)  da će pošteno da živi i radi samo ono čime se ponosi.

Nažalost, smatra da film „Hajde da se volimo“, treći deo, nije jedna od stavki za dičenje.

O projektu u kom igraju još i Gidra Bojanić, Mima Karadžić, Bata Živojinović kazao je svojevremeno: Imao sam laganu prodaju duše u trećem Breninom filmu „Hajde de se volimo 3“. To je đavo malo dolazio po svoje. To je igranje za pare. To je opasno – istakao je Bjela, ne vodeći pri tom računa da bi njegova izjava mogla bilo koga da uvredi, kao i da bi brutalna iskrenost mogla da ga košta prijateljstva sa estradnom umetnicom.

Fanovi veruju da je sukob Dragana Bjelogrlića i Lepe Brene zbog ove situacije na samoj ivici da eskalira, te da je pitanje dana kada će folk zvezda, možda i najveća na Balkanu, stati u odbranu filma koji su milioni voleli, naposletku stati u odbranu svojih saradnika i svoju sopstvenu.

Kada god su je pitali za film u kome nije samo pevala, već i glumila Brena je imala samo reči hvale, istovremeno je samo najbolje govorila o Bjeli i njihovom filmskom poljupcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter