Izvor: Kurir
10.07.2024 u 20:56
0

SVUDA IDU ZAJEDNO: Indi i Zoran započeli zajednički život

Indira Aradinović, poznatija kao Indi, i njen partner Zoran Marjanović, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, počeli su zajednički život.

Pevačica već uveliko živi kod njega u stanu, a ne razdvajaju se od trenutka kad su započeli vezu.

NIKADA JOJ TO NE BIH DOZVOLILA: Jelena Karleuša ćerkama uvela zabranu

Izvor blizak paru otkrio je da oni odlično funkcionišu, a Indi svog partnera ne ispušta iz vida.

– Indi i Zoran odlično funkcionišu, i emotivno i poslovno. Doduše, ona ga pritiska da joj što pre uradi nove pesme, pa ga drži na oku 24 sata. Svuda idu zajedno. Po ceo dan su na bazenu, a uveče u studiju. Prija im druženje i emocija koju su odlučili da jedno drugom pokažu nakon 20 godina poznanstva – kaže naš sagovornik.

Ovaj par pokušavao je da demantuje romansu, ali nisu dugo izdržali. Na početku zajedničkog intervjua koji su dali za Kurir Aradinovićeva je govorila da je samo poslovna saradnja u pitanju, a nakon toga se u istoj izjavi izletela rekavši da su se emocije javile nedavno. Međutim, Indi je vrlo brzo odlučila da se o njihovom odnosu ne spekuliše, pa je svakodnevno počela da postavlja fotografije sa svojim izabranikom na društvene mreže.

Njene objave zaintrigirale su javnost, a ono što je sve iznenadilo bili su njihovi više nego provokativni selfiji. Na jednoj slici pevačica je stavila svoju nogu tik uz Zoranove usne, a nakon toga se pojavila i slika na kojoj nasmejani i zagrljeni uživaju u džakuziju na terasi apartmana ili možda njihovog zajedničkog doma.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom i kompozitorom, međutim, ni jedno ni drugo nam se nisu javili. Indi nam je poslala poruku s pitanjem „ko je“, a kad smo joj odgovorili i napisali da nam treba komentar na informaciju koju imamo, više se nije oglašavala.

Tragom ove informacije otišli smo na adresu na kojoj je Zoran prijavio svoj boravak, ali tamo ih nismo zatekli, pa je velika verovatnoća da su se uselili u potpuno novi dom.

– Mi njega ovde nismo videli u skorije vreme – rekao je jedan od komšija. Posetili smo i mesto gde je Zoran nekad živeo. Prema rečima žitelja tog naselja, kuću i dalje nije prodao, a o imanju niko ne brine. Na lokaciji porodičnog doma pronašli smo pravi haos: delovi starog nameštaja su svuda po dvorištu, a trava na okućnici je vidno zarasla. Kapija je bez brave, otvorena, a poštansko sanduče puno je neotvorenih koverti. Prva komšinica nije bila raspoložena za razgovor sa nama, ali nam je rekla da on ne živi tu već duže vreme, kao i da samo njegov rođeni brat zna njegovo trenutno boravište. Zoran, kako kaže, ne želi da javnost zna gde živi kako bi izbegao uznemiravanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter