Izvor: ALO
06.06.2024 u 19:15
0

TAMARA I DARKO DOBILI CRNU KOVERTU: Ovo sigurno nisu očekivali,saznajte ko je prvi stigao na gala slavlje!

Tamara Milutinović zaklela se danas na večnu ljubav svom partneru, fudbaleru Darku Jevtiću, i krstili su svoju ćerku

Tamara Milutinović zaklela se danas na večnu ljubav svom partneru, fudbaleru Darku Jevtiću, i krstili su svoju ćerku

Tamara Milutinović udala se za svog partnera Darka Jevtića u crkvi samo godinu dana nakon opštinskog venčanja.

 

ATINA I NIKA SU TOLIKO NEŽNE I SKROMNE DEVOJČICE! Karleuša nikad iskrenije o ćerkama, pa kratko poručila: Ne znam na koga su!

Mladenci su nakon toga došli do svečane sale gde će proslaviti sklapanje braka sa mnogobrojnim gostima, a među prvima je došla pevačica Vanja Mijatović.

 Poklon je uglavnom koverta. Crne je boje da bi mi se slagalo uz stajling. To je najbolji poklon, pogotovo kada je svadba u pitanju. Odavno smo prestali da kupujemo escajge i bojlere – rekla je ona za Alo! pa istakla koji je najčudniji poklon koji je ona dobila na svojoj svadbi.- Nisam imala čudne poklone. Uglavnom su to bile koverte, ali jedan od posebnih poklona je pesma. Ta numera još uvek nije objavljena, ali u narednom periodu ćete je čuti.Nakon Vanje, na gala slavlje su pristizale kolege i prijatelji, a u galeriji iznad možete videti kako izgleda dekoracija sa venčanja, kao i kako izgleda sala gde će proslava trajati do sitnih sati.

Na svadbu su došli i pevačica Katarina Grujić sa suprugom Markom Gobeljićem, Dragica Zlatić, Milan Dinčić Dinča, Uroš Živković sa majkom i drugi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter