Izvor: alo
04.07.2024 u 19:32
0

TANJA SAVIĆ ŽESTOKO O CECI RAŽNATOVIĆ! Skandal neviđenih razmera, ovo niko nije očekivao, javno podržala Karleušu, voditeljka u šoku!

Tanja je rekla svoje iskreno mišljenje, a voditeljka je takođe ostala u čudu

Tanja Savić je iskreno priznala da joj duet pesma „Muškarčina“ koju izvode Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž nije nimalo po ukusu.

Gostujući u jednoj radio emisiji, Tanja je reagovala na komentar slušaoca koji je izrazio žaljenje što pesmu „Muškarčina“ nisu snimili ona i Korona i Rimski.Pa šta znam, možda i podseća. Da, malo.. – rekla je Tanja.

– Jel si čula pesmu? – upitala je voditeljka Savićevu.

– Jesam. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša – ne! Ne ide mi, nikako. Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu – šokirala je Tanja u intervjuu za Radio S3.

„Nešto najgore što se desilo Srbiji“

Podsećamo, Jelena Karleuša je takođe oštro kritikovala duet Cece i Vojaža, nazivajući ga najgorim muzičkim ostvarenjem u Srbiji.

Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije… Nikad nisam bila takva. Zato na kraju imaš ono: „I evo je, posle svega…“ Ali, šta ću… – rekla je tad pop zvezda, a očigledno isto mišljenje deli i Tanja, te se u komentarima moglo pročitati da je ujedno i podržala Karleušu.

Jelena Karleuša spektaklom oborila sopstveni rekord!

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put „napunila“ Ušće, i time zvanično postala jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertinim nastupima i javnim pojavljivanjima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter