Izvor: Kurir
07.07.2024 u 12:45
0

TEA OBARA S NOGU: Na plaži pokazala zanosno telo, sve gori

Tea Tairović posvećena je svojoj karijeri i obavezama. Ona vredno radi i nastupa, te je sada rešila da napravi predah od poslovnih obaveza i obradovala pripadnike jačeg pola fotografijama sa plaže.

Mlada zvezda od kako je objavila novi album koji ruši sve granice, i nastupa gotovo svakodnevno, zbog čega je sada rešila da vrele letnje dane iskoristi da nekoliko dana odmori daleko od Srbije.

MOJ MUŽ NE ŽELI DECU I POŠTUJEM NJEGOVU ODLUKU: Verica Rakočević iskreno o razvodu od Veljka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Tea je pozirala u bikiniju i oduševila sve vitkom linijom i oblinama, pokazavši još jednom zašto važi za jednu od atraktivnijih dama na javnoj sceni.Mnogobrojni fanovi uputili su brojne komplimente pevačici na račun izgleda.

Podsetimo, pevačica Tea Tairović obradovala je mnogobrojne fanove i najavila veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, 21. septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter