Izvor: Politika
21.08.2024 u 11:37
0

TEJLOR SVIFT SINOĆ NA VEMBLIJU: Poslednji koncert u Evropi

Tejlor Svift održala je poslednji evropski koncert u Velikoj Britaniji, na londonskom stadionu Vembli, u okviru svoje Eras turneje.

Tejlor Svift održala je poslednji evropski koncert u Velikoj Britaniji, na londonskom stadionu Vembli, u okviru svoje Eras turneje.

LEGENDARNI GLUMAC POBEDIO OPAKU BOLEST: Zavodnik iz „Boljeg života“ zapevao

Pop mega zvezda otpevala je prvi put pesmu “So long, London”, baladu za koju fanovi veruju da je posvećena kraju njene veze sa britanskim glumcem Džoom Alvinom, preneo je Rojters.

Sviftovoj se na sceni pridružila kao gost iznenađenja Florens Velč izvodeći uživo pesmu “Florida!!!”

Ovo je bio peti nastup Sviftove u Londonu tokom avgusta, a osmi ovog leta, dajući poslednju priliku fanovima da je vide u Evropi tokom ove turneje.

Sinoćni koncert na Vembliju usledio je nakon otkazivanja nastupa u Beču kada je policija sprečila planirani napad.

Neki od 195.000 razočaranih fanova koji su želeli da je vide u Beču požurili su da kupe karte za londonski koncert.

Pevačica se pohvalila da je prvi solo izvođač koji je osam puta nastupio na Vembliju tokom jedne turneje.

“Nikada nećemo moći da vam dovoljno zahvalimo na tome”, rekla je ona publici.

Tokom Eras turneje, prve čiji je prihod premašio milijardu dolara, ona je izvodila numere sa svojih 11 studijskih albuma, a njeni nastupi naišli su na pohvale kritike.

Posetioci koncerta prolazili su strogu bezbednosnu kontrolu. Iako je britanska policija navela da nema ničega što ukazuje na događaje slične onima u Beču, njihovo prisustvo na stadionu bilo je vrlo vidljivo.

Turneja pop zvezde biće nastavljena u oktobru kada se vraća u SAD, a završiće se u kanadskom gradu Vankuveru u decembru, prenosi Tanjug.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter