Izvor: KURIR
16.07.2024 u 19:27
0

TENZIJA RASTE: Nikolina ne želi da sretne Mišu Grofa na moru u Hrvatskoj

Netrpeljivost između Nikoline Pišek i oca njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića Viktora ne jenjava. Štaviše, ide do te mere da voditeljka vodi računa da se s poznatim antikvarom ne sretne na Hrvatskom primorju. Kako saznajemo, ona se raspitivala gde će Viktor boraviti na odmoru samo da bi izbegla susret.

Tim povodom pozvali smo Ristovića: – Šta mene briga da li ću nju da sretnem ili ne. Ja imam kuću u Opatiji i svakako ću tamo da idem na letovanje. Dole imam mnogo prijatelja i baš me briga da li ću da je sretnem ili ne. To neka ona brine, mene ona ne zanima – izričit je Viktor.

NAKON RAZVODA KARLEUŠI OSTAJE OVA NEKRETNINA: Vila vredna 2,5 miliona evra, a tek da vidite unutrašnjost

Podsetimo, stariji Ristović je juče za Kurir ispričao da njegova snajka traži ekshumaciju tela njegovog sina da bi počivao pored voditeljkinog oca u Zagrebu. – Toj ženi su određene supstance pojele mozak. Tražila je ekshumaciju tela mog sina. Zvanično je podnela dokumentaciju za to. Sada ima na umu da ga sahrani u Zagrebu. Pitao sam je zbog čega to radi, kaže ona meni: „Ja sam računala da ste vi umrli“. Na to sam joj rekao da ne mogu pre nje jer ja ne konzumiram to što ona uzima – rekao je Ristović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter