Izvor: kurir
29.05.2024 u 12:09
0

TIŠINA ISPRED VILE NA DEDINJU Dan posle tajnog venčanja Anastasije i Gudelja dekoracija skinuta, a svi se pitaju gde je MLADOŽENJA

Anastasija i Nemanja Gudelj u utorak su obavili građansko venčanje u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju.

Dan pošto je par sklopio građanski brak, dekoracija ispred vile je skinuta, nije ostao nijedan znak da su Gudelji i Ražnatovići slavili. Ispred zdanja u Ljutici Bogdana BMW koji vozi fudbaler nije parkiran, pa se pretpostavlja da je mladoženja poranio na trening, budući da se reprezentacija, pod palicom Dragana Stojkovića Piksija, okupila u Beogradu kako bi započeli pripreme za Evropsko prvenstvo.Ispred vile parkiran je crni džip s kojim se inače Anastasija vozi kada dođe u Beograd, pa je mlada, po svemu sudeći, ostala u porodičnom domu da se malo odmori.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja Gudelj juče su obavili građansko venčanje u vili Ražnatovića na Dedinju, gde ih je venčala matičarka u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja. Iz Sevilje su stigli Nemanji roditelji i sestra, koji su uveličali ovaj svečan čin.

Mladoženja je odmah nakon svečanog ručka otišao na trening, kada je sa svojom porodicom napustio vilu. Ipak, posle nekoliko sati, on se vratio u porodični dom svoje supruge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter