Izvor: Kurir
18.06.2024 u 07:12
0

TO JE STVARNO LEP GEST: Koleginice sijaju kao Pariz!

Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović, po svemu sudeći, imaju isti ukus za nakit.

U prilog tome svedoče snimci i fotografije. Luče iz Kasidola je minđuše poznatog brenda ponela pre skoro godinu dana na nastupu u Beču, dok je devojka iz Četereža ponela u novom spotu sa mlađim kolegom Vojažom.

„NA BALKONU NIJE BILA KEJT MIDLTON, VEĆ HOLOGRAM“ Strašne teorije zavere na račun buduće kraljice, haos u Britaniji: „Pogledajte joj lice“

Njih dve godinama nisu u kolegijalnom odnosu, ali i pored toga Dragana je nedavno javno čestitala na venčanju Cecinoj naslednici, Anastasiji Ražnatović i poželela joj sve najlepše u bračnom životu.

– Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala joj puno – rekla je Ceca.

Koleginice su davnih dana prestale da komuniciraju, a razlog višegodišnje tišine između dve zvezde do dana današnjeg nije tačno razjašnjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter