Izvor: NOVOSTI
07.10.2024 u 22:55
0

TONI CETINSKI PRED BEOGRADSKE KONCERTE IZNENADIO: Niko nije očekivao!

Toni Cetinski jedna je od ikona pop estradne scene,koga publika u regionu prosto obožava.

Dokaz tome je i prvi koncert 20. novembra, koji je rasprodat u rekordnom roku a drugi je zakazan za 21. novembar na istom mestu u, novoj Plavoj dvorani Sava Centra.

BIVŠI DŽEJMS BOND KRIŠOM IZA SCENE: Novi kontroverzni film „Kvir“ Danijela Krejga premijerno je prikazan u Njujorku

Uoči koncerata u Beogradu odlučio je da sve iznenaditi novim singlom „Bijela zastava“.

– Pesma je autentična, već neko vreme stoji u fioci i čeka svoj trenutak. Veoma sam srećan što mogu baš u ovome trenutku predstaviti pesmu „Bijela zastava“, koja je sama po sebi dovoljno jaka da ne treba puno o njoj pričati. Nismo bili opterećeni komercijalnošću, niti ikakvim parametrima tržišta, totalno rasterećeni smo bili dok smo je stvarali i upravo takvi smo i sada kada je predstavljamo. 
Onako baš za svoj gušt – poručio je Toni za „Večernje novosti“.

Sve spomenuto rezultiralo je i saradnju sa novim autorima, koji stoje iza pesme, Vojislav Dragović koji je autor muzike, a u saradnji sa Milošem Čorlijom nastao je aranžman, dok tekst potpisuje Katarina Ćirić.

Dok lagano kreću pripreme za velika dva koncerta u beogradskoj dvorani Sava Centar, uživati možemo u audio i vizualnoj priči „Bijela zastava“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter