Izvor: KURIR
12.06.2024 u 18:21
0

TRUDNA BIVŠA ŽENA DARKA FILIPOVIĆA?! Jasmina prevarila pevača s njegovim prijateljem, sada blista u DRUGOM STANJU

Bivša žena pevača Darka Filipovića, Jasmina Filipović u drugom je stanju. Jasmina je na Instagramu objavila fotografije u poodmakloj trudnoći, pozirala je sa belim plaštom koji je samo prekrivao njen trudnički stomak.

Inače, pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon što ga je bivša žena prevarila sa njegovim prijateljem.

Njihova ljubav trajala je 12 godina, a njihova svadba bila je veoma raskošna i dugo se pričalo o njihovom gala veselju.

ANASTASIJA ODLAZI ZBOG MUŽA U NEMAČKU! Pevačica će sa celom porodicom Gudelj navijati za Srbiju sa TRIBINA!

 

Naime, Darko i njegova tadašnja izabranica izgovorili su sudbonosno „da“ godinu i po dana nakon zabavljanja. Oni su hteli da venčanje bude u Beogradu, ali su se u poslednjem trenutku odlučili da svadbeno veselje naprave u Leskovcu, gde im je veliki broj prijatelja, kao i rodbina sa juga Srbije.

„Treba da je bude sramota“

Nakon vesti da se Filipović razvodi od supruge, on nije hteo da govori o azlozima razvoda, a sve zbog njihove ćerke, ali je na kraju ipak otkrio da ga je prevarila sa drugarom.

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – izjavio je pevač tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter