Izvor: 24SEDAM
06.10.2024 u 08:30
0

U DOMU VIKI MILJKOVIĆ SE DANAS SLAVI: Pevačica se obratila sinu prvencu s važnom porukom

Retko kada ga eksponira u javnosti

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške već dugi niz godina uživaju u srećnom braku, a danas slave posebnu priliku – 17. rođendan svog sina Andreja.

Tim povodom, Viki je na Instagramu podelila emotivnu poruku posvećenu svom nasledniku, koji se profesionalno bavi tenisom i izuzetno je posvećen ovom sportu.

Andrej rođendan proslavlja u krugu porodice i prijatelja, a s obzirom na to da će sledeće godine napuniti 18 godina, očekuje se da će njegova proslava biti prava gala svečanost. Viki i Dragan ponosni su na uspehe svog sina i raduju se njegovoj blistavoj budućnosti.

Podsećanja radi, Dragan Tašković iz prvog braka ima ćerku Jelenu koja živi u Nemačkoj, sa kojom se Andrej odlično slaže.

– Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u nemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju, pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporečkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo – rekla je Viki ranije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter