Izvor: KURIR
02.06.2024 u 14:11
0

„UDAĆU SE U CRNOM, U BELOM NIJE POTRAJALO“ Kaja progovorila o vereniku i otkrila detalje SVADBE, evo šta se čeka!

Kaja Ostojić je nedavno prvi put u javnosti pokazala verenika, grafičkog dizajnera Miloša.

Sada se na jednom gradskom dešavanju pojavila sa njim i progovorila o ljubavi i udaji.

Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna – rekla je Kaja. Ostojićeva je otkrila kada će se konačno udati.

– Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda – rekla je kroz smeh šarmantna pevačica, pa pojasnila:

– Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu. Ostojićeva je potom objasnila i kakvu svadbu priželjkuje.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SVA U BELOM, SVI GLEDAJU U NJEN STOMAK! Cecina ćerka oduševila stajlingom, komentari samo pljušte

 

– Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno – rekla je Kaja. Kaja kaže da vredno radi na novim pesmama kojima će obradovati svoje fanove uskoro:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter