Izvor: ŽENA BLIC
18.06.2024 u 16:21
0

UHAPŠEN DŽASTIN TIMBERLEJK: Evo KOJE DELO se slavnom pevaču stavlja na teret

Slavni pevač Džastin Timberlejk je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju u Hemptonima

Džastin Timberlejk uhapšen je sinoć  danas će se  pojaviti na sudu.

Pop zvezda ima dva predstojeća koncerta u Čikagu kasnije ove nedelje, a zatim dve uzastopne večeri u Medison Skver Gardenu u Njujorku sledeće nedelje.

Predstavnik policijske uprave u Sag Harboru rekao je za Miror da je pevač trenutno u pritvoru u njihovoj stanici

Kako prenosi Miror, rečeno je da će uskoro biti objavljeno tvanično saopštenje – ali izvori sa direktnim saznanjima kažu da se to odnosi na saobraćajni prekršaj, a svi znakovi ukazuju na vožnju u alkoholisanom stanju.

Džastin je navodno otišao da se nađe sa prijateljima u hotelu u ponedeljak uveče u Sag Harboru na večeru i oko pola jedan rečeno je ušao u svoj auto da bi se odvezao tamo gde je odseo. Međutim, samo što je seo za volan, policija ga je zaustavila i privela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter