Izvor: Kurir
23.06.2024 u 07:20
0

UŠLI U DEVETU DECENIJU ALI I DALJE NE ODUSTAJU: Ovi pevači su odavno zaslužili penziju!

Mnogi pevači i pevačice nemaju tu sreću ili nesreću da kao sav običan svet odu u penziju kada ispune sve uslove za to. Neki od njih su davno ušli u šestu i sedmu deceniju života, neki su i u devetoj a i dalje rade punom parom.

Da li zato što vole svoj posao ili zati što su navikli na velike prihode, nije poznato, a mi vam sada otkirvamo nekoliko njih kojima se očigledno ne isplati odlazak u penziju.

Milanče Radosavljević – 80 godina

Pevač koji je poslednji album kako piše vikipedija objavio 2009. godine i dan danas s vremena na vreme ima nastupe. Njegovi hitovi i nakon 40 godina se slušaju na svakom veselju a pesma koja će svakako obeležiti njegov lik i delo jeste „Dao bih ovo malo života

OSTAVILA VILU NA DEDINJU, udala za moćnika, a danas uživa u SUVOM LUKSUZU

Lepa Lukić – 84 godina

Pevačica koja takođe dugo nije radila na novim projektima, i danas je jedna od najtraženijih ličnosti. Niko ne ostaje imun na samo ime i prezime pevačice, a da se odlično drži u devetoj deceniji života govori i to da je nedavno održala svoj solistički koncert u Beogradu.

Nedeljko Bilkić – 83 godina

Pevač koji je u karijeri dugoj pola veka, objavio je 30 albuma i 80 singlova, što mu i danas donosi prihode. On i dalje ponekad ima neki nastup i glas ga i dalje dobro služi.

Miroslav Ilić – 74 godina

Miroslav je definitivno jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima. On i dalje vredno radi, pa često ima svoje solističke koncerte ali i što se snimanja novih pesama tiče, vrlo je angažovan. Njemu kao da godine ne mogu ništa, on i dalje radi kao mladić.

Neda Ukraden – 74 godina

Pevačica koja osim što i dalje ima isti glas kao i pre mnogo godina kada se pojavila na estradnom nebu, svojim izgledom u osmoj deceniji ostavlja sve bez daha. Neda je možda i jedna od najvrednijih pevačica stare garde, a njeni koncerti su i dan danas puni.

Zdravko Čolić – 73 godine

Zdravko je definitivno bio i ostao jedan od najpoželjnijih muškaraca na našim prostorima. On svojim glasom i stasom žene na koncertima baca u delirijum, a i ako je zagazio u osmu deceniju života, Čola redovno nastupa i puni koncertne dvorane i trgove širom regiona. On je i svoju publiku nedavno obradovao novim pesmama a uskoro stiže i album.

Goran Bregović – 74 godine

Brega ove godine obeležava 50 godina postojanja njegovog benda, a on i dalje radi punom parom. Kako je i sam izjavio u jednom intervju on voli što je star.

 Pa, i kao otac sam star. Oduvek sam bio stariji i volim da budem star – rekao je ranije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter