Izvor:
30.05.2024 u 20:34
0

UŽIVA U RONALDOVIM PARAMA: Georgina se pohvalila novom torbom koja košta kao stan u Beogradu!

Verenica Kristijana Ronalda se ne ustručava da se pohvali na društvenim mrežama skupom odećom.

Luksuzni život Georgine Rodrigez, verenice Kristijana Ronalda više nikoga ne iznenađuje. Lepa 30-ogodišnjakinja je serijom fotografija na društvenim mrežama pokazala kako uživa u Saudijskoj Arabiji, ali je njenim pratiocima za oko zapala njena skupocena torba.

Torba od 65.000 evra

Skupocenu torbu je nemoguće ne primetiti, posebno tu kakvu nosi Georgina Rodrigez na fotografijama koje je objavila. Reč je o Hermes Birkin torbi, koja košta više od 65.000 evra! U pitanju je model retke Mikonos plave boje od aligatorove kože, koja se smatra kolekcionarskim komadom. Georginin život danas deluje kao san, zahvaljujući tome što je voli upravo Kristijano Ronaldo, ali nije oduvek bilo tako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Radila u prodavnici

Georgina je radila u prodavnici luksuznog brenda u kojoj je srela Kristijana koji je došao u kupovinu. Ona mu je pomogla oko kupovine, dopala mu se i već pri drugom susretu su oboje znali da im se desila ljubav na prvi pogled. Tako bar pričaju medijima.

„Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam otišla, kad, tamo je bio i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega“, otkrila je Georgina jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter