Izvor: BLIC
10.10.2024 u 19:30
0

VELIKO SLAVLJE KOD TRAJKOVIĆA: Cela porodica na okupu, ne kriju sreću!

Đani krstio unuku Niku Ceremonija krštenja je održana na Vračaru

Sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković i njegova supruga Minja, danas su krstili ćerku Niku.

Porodica Trajković danas ima dupli razlog za slavlje, pored toga što će naslednicu danas krstiti, ona danas puni i jednu godinu.

MIK DŽEGER (81) NEDAVNO DOBIO SINA A SADA I UNUKA: Slavni muzičar ima osmoro dece

Svečani čin održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru. Svi članovi porodice Trajković su bili obučeni u belo i sve vreme su bili zagrljeni i nasmejani.

Inače, Marko i Minja Trajković venčali su se 16. decembra 2021. godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac, u krugu najuže porodice.

Podsetimo, nedavno je objavljena vest da se mlađi sin Radiše Trajkovića Đanija, Marko, razvodi od supruge Minje.

Naime, mladi supružnici su se tada otpratili sa Instagrama i obrisali zajedničke fotke, što je bilo dovoljno da počnu spekulacije o krizi u njihovom braku. Prva se oglasila Đanijeva supruga Slađa, koja je odmah demantovala ove priče, objasnivši o čemu je reč, a sada je to prokomentarisao i pevač.

– Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu – rekao je Đani.

Pevač se potom osvrnuo na brojne naslove o njegovoj deci, te priznao da ga često pojedini komentari o njima pogode.

– Ne volim da čitam novine… Nikada nisam pljuvao kolega, ali tako, ponekad pod dejstvom alkohola umem nešto da kažem nešta, u šali, pa se posle neko zakači za to i loše protumači. Skoro je bio mom unuku rođendan i pogodilo me to što su ga kometarisali u negativnom kotesktu… čitao sam nešto kao “vidi kakvo je ovo dete“, “ružno je na roditelje“ te stvari su me baš pogode. Možeš da pišeš o meni svašta, i da sam se napio i uradio nešto ovako ili onako, ali ovakve stvari su baš užasne – ispričao je Đani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter