Izvor: ALO
13.06.2024 u 16:42
0

VELJKO ŠOKIRAO IZJAVOM,MOJI SINOVI JEDU IZ STARINSKIH TANJIRA: Ražnatović pokazao kako se hrane njegovi naslednici

Ražnatović je aktivan na društvenim mrežama gde neretko prikazuje svoje naslednike, a sada je otkrio kako se hrane

Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i decom već godinama živi na selu, a sada je otkrio nove detalje iz njihovih života.

Ražnatović je aktivan na društvenim mrežama gde neretko prikazuje svoje naslednike, a sada je otkrio kako se hrane.

Veljko je sada uslikao svoje starije sinove kako doručkuju, a mnogima je zapalo za oko to što jedu sasvim običan doručak – pavlaku i viršle.

 

NEĆE NAM PEVAČICA VODITI DRŽAVU: Karleuša napravila pometnju u Crnoj Gori!

 

 

Takođe, njegovi pratioci raznežili su se kada su videli da mali Željko jede iz plekanog tanjira, što je mnoge vratilo u detinjstvo.

„Preslatki su“, „Pravi momci“, „Neka su živi i zdravi“, „Medeni su, srećna deca“, „E, ovo je pravo detinjstvo“, nizali su se komentari ispod objave.Ražnatovići ponovo slave

Ovaj jun je doneo mnogo radosti porodici Ražnatović, a nedavno su imali poseban razlog – mali Željko je proslavio 4. rođendan.

Lepu vest je objavio ponosni tata Veljko, na svom Instagram profilu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter