Izvor: 24SEDAM
22.10.2024 u 12:28
0

VERICA RAKOČEVIĆ OTKRILA DETALJE ZDRAVSTVENOG STANJA SUPRUGA: Veljko Kuzmančević završio u bolnici!

Verica Rakočević se oglasila, pa otkrila detalje zdravstvenog stanja supruga

Kompozitor Veljko Kuzmančević nema koga nije zabrinuo objavivši na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi kako nosi holter, te da je zbog problema završio i na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Oglasivši se akonto toga njegova supruga, dizajnerka Verica Rakočević, objasnila je za jedne medije da je zbog premora potražio lekarsku pomoć.

MLADA LEPA I USPEŠNA KAO MAMA: Čime se bavi ćerka Milke Forcan

Kad su mu stavili holter – napustio je bolnicu.

– Sve je u redu. Premoren je bio, zato je otišao kod doktora. Stavili su mu holter za srce, sad ga nosi, ali nije više u bolnici – istakla je  ona.

Na svom Instagramu, podsetimo, Veljko je bio poručio:

– „Umetnički posao je baš super, ti uživas… Stvaraš i sviraš… Šta je tu stresno?!“ I onda kad se preforsiraš ideš na Institut na ispitivanja. Kad muziku pišeš srcem…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Ovime je brzo pokrenuo pravu lavinu komentara. Fanovi su mu sa svih strana pisali da ne brine i želeli mu brz oporavak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter